Încă una și mă duc la Webstock

Dacă nu ați aflat ultimele noutăți de la Webstock, vi le zic eu acum.  În timpul evenimentului, toți cei care se află în sală cât și oamenii care urmăresc online evenimentul, HP, unul dintre partenerii oficiali are un concurs drăguț. Detaliile le găsiți aici.

O altă fază faină este că poți accesa site-ul webstock și de pe mobil (fără să downloadezi vreo aplicație din market și să-ți încarci inutil memoria telefonului). Aplicația lansată de Evensys și Webcrumbz o găsiți și pe m.webstock.com. O să trebuiască să folosiți un QR code scanner dar vă zic de pe acum că aplicație e foarte mișto structurată. Detaliile aici.

După Webstock, avem party. Și cum un party nu există fără băutură, Desperados și Pepsi ne vor răcori după o zi toridă (sper) de networking și know-how acumulat. Locația, cică o vom afla la Webstock. Tot ce știu este că party-ul e undeva pe Lipscani, se face karaoke și trebuie să avem badge-urile primite la înregistrare cu noi.

Ultima veste. Toate locurile la Webstock au fost ocupate. Se pare că și anul acesta cererea a depășit cu mult oferta, dar că online-ul românesc continuă să aibe mai mulți adepți. Și asta nu poate decât să mă bucure.

Bun. Acum rămâne doar partea cu semnul întrebării. Eu la care din prezentări stau? Că sunt atât de mulți faini încât ar trebui să mă clonez ca să-i ascult pe toți. Anyways, o să mă decid pe loc. Văd eu care, cum.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *