Beck’s și testul de alcoolemie

Văd că mai nou aproape toată lumea mănâncă digital pe paine. Digital pentru că mai toată lumea folosește noile tehnologii. Internet mobil și pe mobil, aplicații de Android, iPhone sau iPad și site-uri gândite specific pentru aceste device-uri.

Cum a sosit sezonul friguros și trebuie să ne încălzim cumva o soluție bună ar fi să bem ceva. Știu că băutura nu este întotdeauna cel mai bun mod de a te încălzi dar asta nu înseamnă că trebuie neglijat. Dar când bem trebuie să o facem cu măsură. Iar pentru acei oameni care nu se pot abține, cei de la Leo Burnett Belgrad au creat pentru Beck’s o aplicație tare faină care vine în ajutorul celor care “can’t hold their liquor” cum zice englezul.

Așa că dacă ai băut prea mult, poți deschide aplicația și vezi atunci dacă ești capabil să conduci. Practic trebuie să te joci și să ții o cheie pe emblema Beck’s timp de 25 de secunde. Dacă ratezi să ții cheia pe emblemă, nu-i chiar așa de rău pentru că aplicația sună la cea mai apropiată firmă de taxi din zona în care te afli. Măcar știi că ajungi în siguranță acasă.

Aplicația e faină. N-am reuși să o testez pentru că nu e compatibilă cu Android-ul meu. Dacă vreți întradevăr să o testați o găsiți aici (Android) sau aici (iPhone). Păcat că nu a luat nimic la secțiunea Digital, single channel la Portoroz. Case study-ul e mai jos.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *