Desperados se întoarce

Dacă încă nu v-ați luat invitația pentru ultima petrecere organizată de Desperados, ar trebui să vă grăbiți. Mâine seară de la 22:00 ne vedem la Desperados “Wild City Party” în Fabrica Electrica. De data asta am aflat că locul a fost bine ales și că nu vor mai fi oameni la intrare sperând să intre.

Asta sper și eu pentru că vreau să mă distrez în adevăratul spirit Desperados (nu că data trecută nu am facut asta) și să văd oamenii din jurul meu distrându-se. Sincer mă aștept ca atmosfera să fie incendiară și lanțul petrecerilor Desperados să se încheie cu stil. Data trecută mi-am făcut tatuaj (temporar cei drept) acum poate ajung și la capelă. Rămâne de văzut cine-i norocoasa mâine seară. Sau norocoasele. Atâta timp cât îmi întemeiez harem totul merge perfect. Glumesc, n-am cu ce plăti apoi divorțul.

Ideea e că vreau să mă distrez și să o fac cu stil. Să-mi rămână în minte, ca multe alte lucruri care mi-au plăcut și le-am păstrat intact într-un colțisor plin de materie cenușie. Abia aștept să prind ritmurile celor de la Dub Pistols (îi mai prindeți și la Cluj pe 14 octombrie), puțin hip-hop live de la Norzeatic (sper să-mi placă) și mult ROA.

De unde invitații? Pagina de facebook a Desperados dă invitații pe bază de înscriere. Click pe tab-ul “Invitații petreceri” și de acolo totul este super simplu. Plus că merg două persoane pe invitație. Iar dacă ai chef de tratament VIP, intră pe site-ul oficial și crează tribul sau gașca cu care vrei să mergi. Poate ești norocosul câștigător al unui tratament VIP style.

Cred că am uitat să vă zic locul de desfășurare, corect? Neah, doar așteptam să vă zic asta la final. Hala se află pe strada Candiano Popescu, la numărul  2. Aproape de metrou Tineretului și de parcul Carol. Harta puțin mai jos. Întrebarea obișnuită: Cine mai vine?

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *