Eu, Desperados am fost wild din nou

Nu știu cum să vă spun dar aseară trebuia să mă destind cumva. Știu că a fost și teoretic era seară de Gaia, dar practic prefer petrecile neconvenționale și pline de stil. Iar Desperados Wild City Party a fost una dintre acele petreceri cu stil. Nu a fost atât de wild ca prima petrecere din București dar tot a ieșit la fel de bine cum mă așteptam.

Aseară Fabrica Electrica a fost plină de oameni veniți să se distreze în spiritul nebunesc al petrecerilor neconvenționale la care adaugi tot felul de elemente artistice în decor pentru a induce o atmosferă underground, un aer plin de suspans și puțină nebunie în joc. Am ajuns acolo fix înainte de gongul care anunța ora de intrare și deja afară erau câteva sute de oameni dornici să intre. La intrare erai așteptat cu o bere rece (de la vremea de afară), un abțibild cu sigla Desperados și pagina de facebook de unde se pot descărca pozele de la party.

Toate bune, până aici. Apoi pot spune că s-a dezlănțuit raiul petrecerilor pe pământ. În hală erai invitat de o frumoasă domnișoară în selectul Desperados Red Light District (make2000 deja le-a pus porecle fetelor din vitrine). După acest tur exotic cineva te invita să fii Desperados și să-ți faci un tatuaj (ori o șopârlă ori însemnele brandului), polițistele te îmbiau spre zona Desperados Police să-ți ia amprentele și să te trimită după gratii nu înainte de a juca la Desperados Casino de lângă și să trișezi la zaruri.

Staaai puțin. Tatuaje avem, dansatoare în cartierul roșu sunt, police line-up confirmat, noroc la cazinou din părți (pentru mine), scamatorii cu focul existau dar unde am ratat capela de căsătorii. În dorința mea de a experimenta diferite chestii trecusem pe lângă capelă de căsătorii. Era afară. Am vrut să fac un mic experiment și să mă însor cu una din agenții. N-a fost să fie. În schimb m-am însurat cu o Subțirică. Martor: Moise și ale lui infinite porunci.  Dovada? Mai jos în poze.

A fost fain că în afară de muzică și bere din belșug la party nu aveai cum să te plictisești cu atâtea activități pe cap. Semn că agențiile au lucrat bine și la petrecerea care a încheiat turul. Îmi place diversitatea într-o petrecere și asta a fost aseară. Plus multă lume care se distra pe ritmurile ROA și Dub Pistols.

Gata. Acum ar trebui să trag linie și să văd ce a ieșit. Eu zic că ceva pozitiv. De obicei beau bere premium cu un anumit mesaj și cu o doză bunică de alcool în ea. Nu mă bag la beri fresh pentru că nu prea sunt pe gustul meu. Desperados are 5,9 % alcool dar nu prea șimți lucrul ăsta. Asta datorită faptului că berea are un gust foarte dulce. Totuși, prin modul neconvențional de a-și organiza petrecerile și de a trata publicul am ales să adaug și Desperados pe lista brandurilor de bere pe care le beau. Nu săptămânal, dar un ritual cu bere cu aroma de tequila ar fi indicat la câteva săptămâni.

Mulțumesc Desperados pentru experiențele unice de la petrecerile organizate și fetelor (numai una și una) de la McCann PR pentru invitația la eveniment.

[nggallery id=8]

11 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *