Ce fac puștii de la SiSC în timpul liber

O întrebare pentru bobocii din fiecare facultate. Câți dintre voi dintre voi știu ce să facă cu timpul excesiv de liber de la facultate? Un sfat de la mine – Învățați să faceți ceva util cu timpul vostru liber. Internship, un part-time job care nu vă mănâncă prea mult timp sau voluntariat ori într-un ong (studențesc sau nu). Ceva util pentru un plus de cunoștințe și pentru un prim interviu de angajare fără stres. Fiecare activitate contează în ochii unui angajator.

Acum motivul real pentru care vă cer atenția și timpul vostru prețios pe un interval de 3-4 minute este că toamna organizațiile studențești recrutează și că toți își fac campanii care mai de care mai atrăgătoare. Foștii colegi din SiSC vă arată de ce e fun la ei în organizație cu un mic video:

Dacă v-a plăcut imaginația puștilor și vă identificați cu ei, mai puteți să aplicați pentru interviuri până pe 21 octombrie. Apasă-lllllllll!

11 years ago

4 Comments

    1. Bună ideea, păcat că n-au profit de ea cu o camera HD. Filmarea ieșea mai interesantă și montajul era tare.

    1. Păi îi mai găsește lumea și acum prin facultate dar nu mai fac greve and stuff. Acum este totul mai pașnic. Bine, au și formulare pe hârtie 2.0, nu doar pe google docs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *