În control se cântă Cotcodac

Cum să vă zic încât totul să sune pe placul vostru? Vreo idee ceva? Nu? Chiar nimic, nimic. Bine… . Mă descurc eu cumva și o s-o scot la capăt cu voi. Uitați cum stă treaba. Gașca de la Daily Cotcodac își lansează luni, 17 octombrie în Club Control (ora 20.30),  al doilea număr al ziarului satiric “Daily Cotcodac”.

Când am primit de la Sonia invitația am rămas mirat cum de armata Daily Cotcodac scoate și un ziar. Oricum Julius, Eftimie și compania rulează când vine vorba de posturi “pamflet” și sunt tare curios dacă ziarul respectă același tipar cu blogul. Mișcarea mi se pare cu atât mai îndrăzneață când văd că Daily Cotcodac sunt primul blog care apare în print și sper să le reușească asta.

Pe lângă lansarea ziarului și momentele de satiră ale lui Julius, Petreanu, Eftimie, Simona Catrina și Radu Pircă (adică speach-uri) seara se termină cu un concert Partizan. Extraordinar și în exclusivitate. 🙂 Totuși eu sunt pregătit pentru câteva pastile satirice ale acestor bloggeri și sper să regăsesc momentele care mă fac să râd cu gura până la urechi când le citesc blogul. Și vă invit să donați un like paginii lor de facebook sau să vă abonați la feed, că merită.

Mulțumesc Sonia pentru invitație.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *