Lansare iPhone 4S cu iParty

Aseară ca tot românul încântat de tehnologie și de noutăți am aterizat în Plaza România la lansarea iPhone 4S. Atmosferă faină, oameni cunoscuți, bloggeri care încercau să trolleze sistemul de recunoaștere vocală “Siri” plus cele câteva vedete din showbiz-ul românesc.

Nu sunt fanboy Apple, dar să strângi laolaltă 100 și ceva de oameni pentru lansarea și punerea în vânzare a unui telefon e ceva. Aseară a fost agitația pe care o văd de fiecare dată în fața unui magazin Apple de peste hotare când un nou gadget este scos pe piață. O să-mi iau vreodată iPhone? Nu cred, pentru că sunt genul de persoană care apreciază lucrurile customizabile până la ultimul smalț de culoare și device-ul scos de Apple nu este unul dintre ele.

Totuși sunt la fel de fascinat, ca toată lumea dealtfel de mașinăria de marketing din spatele companiei. De modul cum un posesor de device-uri de la Apple se simte când își cumpără acel gadget. De fapt icon. Căci pentru ei majoritatea device-urilor sunt icon-uri.

Apoi, alaiul de bloggeri și-a îndreptat atenția către after party-ul lansării. Același loc ca la after party-ul de la Webstock, lume mai multă, discuții faine și karaoke. Aproape tot ce putea să facă seara trecută o seară perfectă.

Detalii și informații despre ofertele de la Vodafone, pentru 4S găsiți aici. Poze găsiți pe facebook (1 și 2), iar ceva video aici. Mulțumesc Cristi Manafu pentru invitație.

Apropo de party, iParty-ul de aseară a fost bestial. Cum zice un clasic în viață: “Fără cuvinte, fără detalii.”

11 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *