Cine-i indestructibila asta?

Nu, nu-i o puştoaică de 19 ani gata scoasă din tiparele revistei FHM şi după care toţi bărbaţii întorc capul la 180 de grade.

Este doar un instrument bun pentru acele situaţii majore de criză când sigur îţi lipseşte ceva şi trebuie să îndeplineşti anumite condiţii pentru a ieşi din încurcătură.

Aseară, la invitaţia Monicăi am aflat care-i treaba cu #indestructibila şi evident că am înţeles în ce situatii ne este folositoare. Lăsând la o parte faptul că designerul din mine nu a analizat bine afişul din invitaţie şi s-a lăsat dus de nas de detaliile care îţi ieşeau clar în evidenţă, indestructibila a fost o lanternă.

De fapt e o lanternă produsă de Varta şi pare un obiect împrumutat din Star Trek sau din luptele cu sabii laser ale cavalerilor Jedi. Aseară, trei dintre greii României (la propriu) au încercat să testeze lanterna în diferite situaţii şi să ne demonstreze că poate fi făcută praf.

Dar, oricît de mult s-ar fi chinuit Oncescu, Valahu şi Instalatorul, nici unul dintre ei nu a ridicat prea mari probleme lanternei.  Asta este când îţi pui prea mult sprijin în forţa celor prezenţi. Stai liniştit. Indestructibila rezistă la orice fel de şocuri. Sunt curios totuşi ce se întâmplă dacă i se aplică o roată de maşină peste sau cade în gol de la 20 de metri? Că am înţeles că poate să cadă de la maxim 9 metri înălţime şi nu se întâmplă nimic. Produsele extreme merită condiţii extreme în care să fie testate.

Probabil cei de la Varta s-au gândit la mai multe scenarii de genul acesta şi până la urma le-a ieşit o lanterna aproape perfectă. Căci, pe lângă ea, kit-ul de încărcare pe care l-am primit păleşte considerabil. Dar e numai bun pentru situaţiile de criză.

Pe cei de la Varta îi găsiţi mai nou şi pe facebook sau pe twitter.  Take that duracell. Mulţumesc fetelor de la The Practice pentru invitaţia indestructibilă primită.

11 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *