Foto-Haiku: Orasul

Când vine vorba de fotografii, merg pe sintagma “just point and shoot” sau cum zice românul “apasă pe boton”. De fapt, eu sunt genul de persoană care face poze, nu fotografii, chiar și atunci când cineva îmi pune un DSLR în brațe și-mi zice “apasă-l”.

Fotografi buni cunosc destui, fiecare cu pregătirea necesară și fiecare are un stil aparte în a prinde instantanee. Cum fiecare fotografie îți oferă o șansă la o poveste, amintire, moment de visare, gașca de la comunitatefoto.ro și “Asociatia Bucurestiul Meu Drag” aruncă o provocare tuturor pasionaților de fotografie și anume concursul “Orașul în Haiku-uri ilustrate”.

Ideea este destul de simplă. Alegi unul dintre cele 137 de haiku-uri scrise pe tema orașului de pasionații de haiku-uri din România, îl ilustrezi într-o creatie foto pe care o încarci pe comunitatefoto între 15 noiembrie și 9 decembrie.

La final, 3 norocoși își vor vedea portofoliul transpus în albume foto profesionale iar cele mai reușite 35 de creații vor fi expuse public în cadrul unei expoziții în luna ianuarie 2012. Pentru mai multe detalii și regulament, pagina de concurs de pe comunitatefoto vă stă la dispoziție.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *