Samsung – The next best thing

Piața mobilelor a ajuns într-un punct în care la fiecare sfârșit de săptămână se anunță un nou terminal sau iese pe piață mult așteptatul model anunțat acum 2 luni. Acum aproape 2 săptămâni am participat la lansarea oficială în România a iPhone 4S, ocazie cu care am văzut diferența dintre o lansare la noi și una din afară.

Însă cum nu sunt un fanboy Apple și iPhone-ul pentru mine îmi pare un device care te limitează mult din punct de vedere al tehnicii de modare (fără să introduc discuție jailbreak-ul) primul smartphone care mi l-am cumpărat a fost unul cu Android ca sistem de operare.  Următorul tot cu Android o să fie. Bine, ceea ce voiam să vă scot în evidență în seara asta este un spot TV creat pentru Samsung și pentru promovarea celui mai performant device purtător de Android de la Samsung, Galaxy S2 (asta până o să apară pe piață Galaxy Nexus).

Și nu. Chiar nu e vorba de publicitate comparativă deloc. Habar n-am ce agenție a făcut spotul acesta, dar pe lângă faptul că e funny mai are și o doză bună de sarcasm îndreptată către fanii Apple.

Voi ce părere aveți despre spot? Ați blama agenția care l-a creat sau vă încântă această abordare?

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *