Portret de familie

În ultima vreme mi-am tot dorit niște poze nice și profi. Știam de Foto Union de ceva timp și n-am reușit să ajung la vreun photoshoot organizat de ei. În seara asta, după lansarea cărții lui IvCelnaiv (vă povestesc puțin mai încolo) am dat o tură până la Foto Union la Portret de Familie.

“Portret de familie” este exact ceea ce poți face cadou cuiva de sărbători, în special familiei și celor (celei) dragi. E poza profi de care vă ziceam mai devreme, cu aerul acela boem de sărbători. Eu unul nu am mai rezistat până în weekend când nu știam sigur dacă o să pot ajunge așa că am mers în seara asta. Rezultatul a  cinci minute de shooting îl vedeți mai jos.

Iar dacă simțiți nevoia să faceți o bucurie celor dragi de sărbători, Cristi Șuțu și Radu Bădoiu vă așteaptă la Foto Union (Strada Săgeții nr. 6) până pe 13 decembrie. Să vă mai zic că fotografiile sunt printate pe un model de carte poștală, ca să le puteți trimite foarte ușor celor dragi și că în timp ce așteptați să iasă pozele de la un Xerox Phaser 7800 și să savurați un Pepsi rece sau o cafea caldă.

În seara asta am nimerit ca pozele să iasă alb-negru. Dar în digital sunt bine mersi color.

10 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *