Mortal Kombat – Legacy

E un serial prost. De fapt nici serial nu-i pot spune. E în mare parte  o miniserie de 9 scurt-metraje despre câțiva luptători din Mortal Kombat. Dacă stau bine să mă gândesc nu înțeleg de ce i-au dat denumirea Mortal Kombat  – Legacy?

Pur și simplu miniseria asta nu are nici un fel de poveste, episoadele dacă nu sunt structurate în două părți nu au nici o noimă între ele și mai mult decât mișcări de arte marțiale, bătăi, împușcături și efecte speciale nu prea ai ce să vezi. Eu unul n-am prea înțeles ce au vrut să demonstreze cu miniseria asta, nu am înțeles nici măcar cine era Kano, cum  și de unde a apărut Quan Chi in peisaj sau cine sunt Sektor și Cyrax.

Pur și simplu timp de o oră și jumătate n-am înțeles nimic. Nu am simțit deloc că mă aflu în fața unei povești autentice din Mortal Kombat și al universului din seria pe care am văzut-o acum câțiva ani buni pe Pro TV. Nici măcar n-am înțeles dacă  regizorul a vrut să-mi arate povestea fiecărui personaj în parte sau dacă a vrut să facă o poveste avansată în jurul miniseriei. Mă întreb oare cum de a reușit miniseria asta să primească un rating bunicel (7.6) și câți cinefili s-au uitat cu atenție la asta.

Acum dacă vreți să vă uitați la ce 9 episoade, le găsiți aici pe Youtube dar vă recomand să găsiți altceva m-ai antrenant de făcut pentru 90 de minute sau cel puțin un alt film.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *