Happy Blogging la #BSSP

Fiecare sfârșit de an se termină cu o petrecere. Ca la fiecare petrecere, totul trebuie să fie memorabil. Vineri seară a fost una dintre petrecerile despre care nu aș putea să scriu pentru că gândind în prealabil nu prea ai ce să scrii despre o petrecere, corect?

Dar vineri a fost o seară specială. O seară în care trebuie să apreciezi că faci parte dintr-o comunitate. La Bloggers Secret Santa Party a fost fain. Una dintre acele petreceri care cu siguranță ai vrea să se repete. Nu pentru cadouri, nu pentru băutură ci pentru atmosferă și pentru oamenii faini cu care te distrezi. Vodafone a ales să ne ureze “Happy Blogging” și merită un mulțumesc că susține acțiunile bloggerilor. În poza de mai jos e și cadoul meu de la “Secret Santa” Oana Bratilă.

Acum trebuie să găsesc cu ce să-l leg în bradul de Crăciun.

Distracția? Asigurată de oamenii de la karaoke și de live band-ul de după miezul nopții. Mai jos vă las cu un video, cu Anca Duma, una din fetele din online cu o voce superbă.

Și de data aceasta mulțumirile merg la Cristian Manafu pentru invitație și pentru că știe să organizeze cele mai faine petreceri cu bloggeri.

10 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *