Keep It Simple and Stupid in 2012

Draci, sunt prea multe de spus despre 2011, încât să mă apuc să fac un bilanț concret și coerent. Ce a însemna 2011 pentru mine? Nu știu. Pur și simplu la finalul anului să mă uit înapoi și să arunc cu ceva aici e prea de tot. Prea mult sirop. Prea mult din orice.

Știți ce? Fuck it. 2011 a fost un an despre oameni și despre relațiile dintre ei. A fost un an nou al speranțelor din trecut și al împlinirii viselor puse în 2010. A fost anul unui nou început și anul în care am ajuns unde am vrut. A fost unul dintre cei mai buni ani din viața mea de până acum. A fost anul în care am fost agățat. A fost anul în care cineva drag m-a încurajat să-mi urmăresc visele și dorințele și lucrurile bune au început să vină. Și pentru asta nici nu știe cât de mul îi mulțumesc.

În 2011 am cunoscut Oameni și m-am bucurat alături de ei. De la unii am găsit inspirație, de la alții mi-am regăsit aceea pasiune pentru lucrurile pe care le fac, de la alții am furat încăpățânarea și forța de a merge mai departe no matter what.

Ar fi prea mult să inșiruiesc o listă cu ei. Oricum au aprecierea mea pentru munca pe care o depun, entuziasmul zilnic și modul cum își trăiesc viața.

Ar trebui să fii rămas și cu altceva decât oameni în 2011, corect? Da. Am rămas cu multe. Am rămas cu invitația asta frumoasă de la Mircea Meșter (care a avut curajul să ne aducă în fața camerei să le spunem fetelor ce simțim pentru ele, numai respect domnule), cu invitația la cea mai nebună petrecere a anului, am fost agățat de o tipă faină (păcat că nu a mers), am cântat It’s my life la un concert pe care credeam că nu o să-l prind și-mi pare tare rău că cineva n-a vrut să meargă cu mine, am ajuns în Redescoperă (locul în care speram să ajung de la începutul anului și îți mulțumesc pentru încurajări), am primit cel mai energic cadou posibil de la fetele de la McCann, prima campanie pe blog datorită ție, primul an în care am stat de dimineață până seara la Webstock, meciul de fotbal cu băieții la Sâmbăta de Sus, festivitatea de premiere #dinromânia, job-ul nou, petrecerile cu bloggeri, serile petrecute în mansarda celor de la Friends, Gala Internetics, ciocolata din frigider și evident zâmbetul de pe fața ta când ți-am dat cadoul de Crăciun.

Și pentru 2012? Titlul este sugestiv. Vreau să păstrez totul simplu și stupid, să fie totul bine, să fim sănătoși, să creștem toți, să păstrez cât de mult pot legăturile cu oamenii faini din viața mea, fără motive ascunse, fără regrete, fără cuvinte, fără detalii. Doar atât. Vă mulțumesc. Mergeeeeeem mai departe.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *