#SuperFete 2012 – un calendar super

În seară asta am înfruntat nămeții, vântul puternic și trotuarele alunecoase și am mers la lansarea calendarului #SuperFete 2012, realizat înainte de Crăciun de câțiva oameni cu inițiativă, câteva fete votate de băieții de prin online și un juriu pe măsură.

Am mers mai mult de fun și pentru că voiam să le văd pe unele fete din calendar pe care nu le cunoșteam.  Și apoi să am un calendar fain pe 2012 pe care îl pot lipi pe perete. Și evident pot să admir cât de frumoase sunt fetele din online.

Mulțumirile merg la Cristi Serb (omul cu ideea), la Răzvan Baciu (care ne-a arătat making of-ul sedinței foto pe video), Alex Conu (vinovatul cu fotografia) și Elenei pentru invitație.  Evident, era să uit că am rămas puțin fascinat de F64studio, fiind prima dată când intru pe acolo. Și ar trebui să merg mai des.

Apropo de filmări și making of, video-urile le puteți găsi pe awww.ro, cu toate fetele din calendar. Cu voia dumneavoastră, prima onlineriță care stă bine pe peretele creativ și cu autograf, Lavinia Biberi.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *