Ninge ca-n povești

Poate mă lămurește și pe mine cineva cum ninge ca-n povești că eu nu pricep. Ok, azi de dimineață exista o avertizare de ploaie cu gheață și ploua iar mai apoi spre prânz ningea. Și încă ninge. Dar totuși nu înțeleg conceptul acesta de ninge c-an povești.

Știe cineva fizic cum ninge ca-n povești sau doar toată lumea își imaginează cum ninge când citește o poveste, roman, nuvelă ceva? Că totuși mie mi se pare exagerat să comparăm vremea de afară cu ceva inexistent. Just sayin. Sau toată tevatură asta cu ninge ca-n povești e doar o schemă accentuată pentru a ne ține mai multă în casă?

Nu de alta, dar tot am auzit în ultimele zile că românii au luat cu asalt Mega Image și Real în căutare de provizii, deci bani în plus cheltuiți. O altă tehnică de marketing? Speriem populația că vine cea mai grea ninsoare din toate timpurile, oamenii se inghesuie în magazine, se baricadează în case, crește consumul de energie etc. Apoi la primăvară își vor pune oamenii mâinile în cap când vor vedea câte facturi au de plată.

Până la urmă mă lămurește și pe mine cineva de ninge ca-n povești?

Bonus. Sinatra.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *