NBA All Star Game 2012

În sfârșit vine weekend-ul din februarie pe care-l așteptam mai rău decât Superbowl-ul.  E weekend-ul când mă aștept să vă oameni zburând peste mașini, panouri sparte și mingi care sar dintr-o parte în alta. E weekend-ul All Star Game-ului din NBA de anul acesta și mă aștept să văd tot felul de meciuri interesante.

Pentru cei care nu știu, weekend-ul All Star Game-ului este weekend-ul în care oamenii pasionați de baschet văd un spectacol la fel de mare ca Wimbledon, cursa de Formula 1 de la Monza, finala de 100 de metri de la Olimpiadă, Turul Franței și finala Campionatului Mondial de fotbal. Ați prins ideea.

Se desfășoară două meciuri, primul este cel al novicilor contra celor cu 2 sezoane în NBA (Rookie Challenge) care va fi transmis undeva vineri spre sâmbătă noaptea și al doilea, duminică spre luni meciul dintre vedetele Estului și Vestului (All Star Game-ul).

Pe lângă ele o să fie încă vreo 4 competiții individuale. Concursul de Slam Dunk și cel de aruncări de 3 puncte (sâmbătă noaptea), Skills Challenge-ul și concursul Shooting stars. Abia aștept să-l vă pe Rubio jucând pentru Rookies, pe Love aruncând de 3 puncte și tridentul celor de la Miami în meciul stelelor.

Tot programul weekend-ului îl găsiți aici. Dacă vreți să vedeți vreunul din meciuri, stați cu ochii pe lshunter și fromsport. Eu unul așa o să încerc să urmăresc meciurile și concursurile de aruncări. Până îmi cumpăr game pass o să treacă ceva timp dar fac și efortul ăsta.

Rosterele pentru Vest și Est le găsiți aici. Iar dacă găsesc ceva care transmite și la noi, o să vă las linkul pe twitter și facebook.

Lets play some ball.

Later edit: Meciurile se pot vedea și pe Dolce Sport. Programul complet aici.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *