În goana după cadoul perfect

E primăvară. Unul dintre cele mai chinuitoare și costisitoare anotimpuri pentru bărbați. Cadourile pentru jumătățile noastre mai bune sau pentru cele care vrem să fie jumătățile noastre mai bune le lasă unora găuri în buzunare. Totuși, se pot face și cadouri cu bani puțini dar atent alese și de efect.

În urma unui mail de la Manafu, aflam zilele trecută că o doamnă sau domnișoară din online-ul românesc mă invita la Lady Bloggers Party, o petrecere specială în care doamnele și domnișoarele din online erau centrul atenție. Problema cea mare a venit în momentul în care am acceptat invitația și trebuia să iau un cadou pentru acea persoană care a ales să mă invite.

Așa a pornit goana după cadoul perfect. De fapt nu perfect, c era prea dificil să aleg cadoul perfect. Dar măcar ceva cu semnificație și să nu fie prea Kitchios. Cum toate lucrurile bune nu se găsesc printre chinezăriile de la Romană m-am aruncat în Cărturești.

Întotdeauna am senzația că găsesc ceva fain și de efect acolo. Și mi-am pierdut vreo 20 de minute prin Cărturești. În sfărșit am găsit ce-mi plăcea și probabil ce se aștepta domnișoara să primească.

Nu. Astă e cadoul pe care l-am dat aseară altei domnișoare. De fapt cadoul pentru Lady Bloggers Party, se află în poza de mai jos dar din păcate eu nu o să vă mai pot face reveal-ul. Asta ar trebui să facă domnișoara care m-a invitat în acea seară. Carmen, faci tu onorurile? (doar vreau să-l fac gelos pe Tunaru).

Am acceptat invitația la petrecere pentru că voiam să ies din rutină vinerilor petrecute deseori în casă și să mă distrez. Am mers acolo să stau de vorbă cu mulți dintre oamenii cu care împart această felie de internet românesc, să beau ceva în compania lor, să glumim, să mai și dansez dacă mă țin picioarele.

De stat pe Twitter am stat. La începutul serii, când am fost prins cu telefonul în mână. Poza e furată cu sursă de la Piticu. Acum asta e. Am fost prins am fost prins. Camera spune tot. Asta se întâmpla în momentele când încă muzica nu era în toi. Apoi am fost trollat groaznic de  colegul Bunescu și susținut frenetic doar de două domnișoare. Oana Brătilă și Lavinia Biberi.

Asta a fost seara mea mea de vineri. Și am plecat braț la braț cu o domnișoară frumoasă. Majoritatea pozelor de la petrecere le găsiți pe Facebook. Aici, găsiți partea 1 iar aici partea a doua a albumului. Cadoul perfect l-am găsit. Pentru ambele domnișoare.

Mulțumesc Cristi pentru invitație, Vodafone România pentru că susține aceste întâlniri și domnișoarei Albișteanu că m-a ales pe mine dintre atâția bloggeri.

10 years ago

2 Comments

  1. Mersi pt cadou! Si detaliile pt curiosi: o cana cu “all ladies love shoes” si un ceai rosu, cu migdale. Le-am testat deja, au primit 5 stele de rating.

    1. Foarte bine atunci. Acum știu că pot să-mi iau și eu ceai roșu dacă zici că a primit cele 5 stele Michelin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *