Liber la download pentru Photoshop CS6

Acum câteva săptămni într-o conferință, Adobe anunța noua versiune a unuia dintre programele mele preferate, Adobe Photoshop Creative Suite 6. La momentul respectiv, oferiseră jurnaliștilor câteva video-uri de teasing cu câteva chestii noi care o să fie implementate în Photoshop CS6.

De atunci au trecut vreo 4-5 săptămâni în care au lansat alte video-uri de teasing cu diferite lucruri implementate în noua versiune a Photoshop-ului, iar de astăzi au lăsat liber la download versiunea beta din Photoshop.  Azi de dimineață, înainte să plec la birou l-am descărcat de aici și mai devreme l-am instalat.

Acum o să stau puțin să mă joc cu el, să văd cum merge și cum se comportă pe un Windows pe 32 de biți și să văd ce surprize ne-au pregătit cei de la Adobe. Până acum, din video-urile pe care le-am văzut Adobe a introdus în Photoshop CS6, posibilitatea de a lucra cu layere video (implicit și un timeline video), posibilitatea de a lucra cu stiluri de paragraf și stiluri pentru caractere și evident opțiunea care îmi place cel mai mult: Content Aware Move (care te lasă să muți orice obiect selectat într-o altă poziție față de cea originală, fără a deteriora backgroundul). La fel ca în video-ul de mai jos.

Apropo de instalat și rulat Photoshop-ul ăstă e splash screen ce rulează atunci când deschizi versiunea beta.

În weekend o să am mai mult să testez CS6-le în varianta beta și promit că revin cu impresii asupra lui. Nu de alta dar la câte feature-ri faine are nu m-ar mira ca în scurt timp să încep să-l folosesc la maxim. Presupun că undeva iunie sau în iulie Adobe va lansa versiunea full a Photoshop CS6 pentru că nu văd cum ar mai putea să o amâne (mai ales că varianta beta poate fi folosită doar 60 de zile).

A testat azi cineva versiunea beta? Dacă da, aș vrea să aflu păreri de la voi. Ce vă place, ce nu vă place sau dacă deja v-ați apucat de muncă pe Photoshop CS6 aș vrea să văd ce aveți de împărtășit în materie de design.

10 years ago

2 Comments

    1. N-am apucat încă să mă bucur de toate opțiunile lui că n-am avut atât de mult timp la dispoziție. Când o să am îl testez la maxim. Premiere mai folosesc din când în când dar After Effects nu prea am la ce să-l folosesc momentan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *