O sâmbătă pe fast forward

Chiar că a fost o sâmbătă mult pusă pe fast forward. Dar a fost o sâmbătă faină și însorită. M-am trezit undeva pe la 9, cu gândul să dau o tură prin oraș într-un hunt după o pereche faină de adidași, pe care am găsit-o într-un final la un shop de lângă Cișmigiu și am tras câteva cadre HDR prin București.

Din păcate HDR-urile nu au ieșit așa cum aș fi vrut și se văd mult mai bine pe smartphone decât pe PC. Apoi, aveam chef să râd așa că am pornit o cursă contracronometru către Mall Vitan să prind o vizionare (#pebaniimei) la American Pie Reunion.

Cumva am ajuns apoi în Sun Plaza unde am nimerit în ceea ce se vrea poza de cover pe Facebook cu cei mai mulți oameni în ea. Cred că Alex vă poate da mai multe detalii despre asta. După asta am urcat în Oxygen club și am intrat într-un joc de bowling cu câțiva oameni faini. Prima dată la bowling, vă zic doar că am pierdut dar nu am ieșit ultimul.

Bine, motivul principal pentru care ajunsesem acolo era că voiam să stau pe scaunul mortului în noul VW Beetle, de #ziualupandutzu și voiam să simt cum merge mașinuța aia. Pentru vreo 6-7 km cât am stat în dreapta pot zice doar că Volkswagen-ul se mișcă bine, are un bord foarte glossy și metalizat (fără colțuri drepte sau muchii ascuțite care să-i dăuneze unui pasager din față în cazul unui accident), spațiu suficient încât să am loc în dreapta șoferului și o consolă foarte iluminată, chiar și pe timp de zi. Poze vă arăt mai jos.

Ultima oprire pe ziua de ieri a fost în Fabrica la Roblogfest. La o întâlnire cu alți oameni faini din online, un concert Șuie (nu știu dar personal am văzut Șuie de prea multe ori în concerte, evenimente și petreceri) și să aflu cine a câștigat premiile anul acesta. Deliric a fost ok ca MC, dar parcă glumele alea erau un pic “fumate” pentru că personal nu prea le-am gustat. Poate doar aceea cu pișcoturile.

Despre câștigători doar voiam să zic că mă așteptam la mai mult. La majoritatea categoriilor. Dar totuși felicitări celor care au participat și celor care au câștigat. Lista completă o găsiți aici.

Zarurile au fost aruncate undeva după miezul nopții când petrecerea din Fabrica deja se spărsese și eram prea obosit ca să mai stau prin oraș.

Pozele de ieri sunt făcute cu un HTC Wildfire personal ajutat de aplicația Camera360. Apropo, la Hollywood Multiplex am primit un chestionar în care eram întrebat câteva chestii despre Facebook și internet.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *