Going digital

Cum în ultima perioadă am scris mult mai puțin decât ritmul pe care mi-l impusesem inițial, am zis că ar fi cazul să detaliez. Nu să mă scuz, ci să detaliez.

Mi-am rupt mai mult timp din scriitura creativă sau nu, ca să învăț chestii și să văd dacă pot să le aplic în mai multe medii. M-am ocupat mai mult de design și mai puțin de documentarea pentru articole și încerc să-mi împart timpul între scris și design. Uneori îmi iese, alteori sunt prea obosit sau nu-mi mai găsesc suficientă energie pentru a scrie ceva la sfârșitul zilei.

Cu paleta de cunoștiințe pe care o am momentan am simțit că e nevoie să diferențiez anumite lucruri, pe blog. De pe 19 aprilie, colțul acesta creativ sau recreativ din punct RO, are o pagină de facebook aferentă. De acum înainte fiecare părere despre domeniile profesionale în care activez va fi marcată eficient doar pe pagina de facebook.

Orice material despre design, advertising, campanii, social media, marketing și orice lucru legat de comunicare își va face loc în pagina de facebook. Restul lucrurilor rămân pe contul personal.

Acum de ce going digital?

Totul a început cu imaginea de mai jos, pe care o găsiți la cover-ul contului personal și al paginii de facebook.

Exprimă într-un mod destul de simplu și concis cine sunt, ce fac și despre ce scriu pe blog. Apoi going digital pentru că asta îmi place. Deși îmi sunt dragi print-ul și publicațiile (pe care încerc să le dezvolt cât de mult pot) am o mare pasiune pentru digital și customizare și visual branding când vine vorba de site-uri.

Pagina de facebook e doar o extensie la toate lucrurile pe care aș vrea să le implementez și la modul cum îmi promovez blogul, pasiunea pe care o am pentru domeniile enumerate mai sus și modul cum văd eu online-ul și publicitatea din România.

Cover-ul și poza de profil sunt prima parte din ceea ce vreau să împărtășesc momentan. Vor veni și alte lucruri interesant pe parcurs. Aviz amatorilor!

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *