Max Payne 3 – TV official commercial

Vă zic un secret, pe care sper să nu-l dați mai departe. Nu de alta, dar nu vreau să le îngreunez viața fanilor Diablo și să îi fac să aleagă ce joc vor cumpăra în 2 săptămâni.

Asta pentru că unde la sfârșitul lunii aprilie, în pauza meciului de baschet dintre LA Lakers și San Antonio Spurs a apărut pe TV, reclama oficială pentru Max Payne 3. Nu vreau de altfel să le stric distracția fanilor Diablo și să-i pun pe gânduri dacă o să-și cumpere Diablo sau Max Payne 3, având în vedere că se lansează în același timp.

Eu, cum sunt fan înrăit Max Payne, fiind unul din primele jocuri pe care le-am jucat pe vremea când am primit pe mână primul computer ( și încă mai joc primele 2 părți când îmi amintesc și mă prinde nostalgia; n-ați vrea să știți de câte ori le-am terminat), în mod cert o să-mi iau partea a 3-a să o joc. Dar asta o să o fac când o să am un sistem capabil să-mi ducă cel puțin cerințele medii ale jocului.

Până atunci mă mulțumesc cu o serie de 3 benzi desenate digitale, care vor fi lansate până în preajma lansării jocului. Și poate cu câteva review-uri să văd cât de fain e jocul. Iar pentru fani, Rockstar a pus spre vizionare o serie faină de trailere cu montaje din joc, descrieri ale arsenalului și câteva video-uri dedicate parții de multiplayer din joc. Plus multe alte goodies pe care le găsiți aici.

Lansare oficială: Xbox 360, PS3: 15 mai

PC: 29 mai (știu că mai e mult, dar bear with me).

10 years ago

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *