Pe tronul din sticle

*Disclaimer: Acest post este scris sub influența unui Grolsch.

Toată lumea știe ce se întâmplă cu sticlele din sticlă după ce le bem conținutul, corect? Să vă zic că acele sticle se pot folosi eficient și recicla într-un mod responsabil?

În mod sigur nu știați că dintr-o sticlă de bere se poate creea un extinctor sau gândind la o scară largă un întreg scaun făcut din sticle de bere. Ei bine, cei de la Grolsch s-au gândit să facă ceva folositor cu sticlele de bere și au creat campania asta, special pentru amatorii de obiecte handmade și pentru cei care cred în being eco friendly.

În seara asta m-am nimerit în Energiea, fostul Whispers Pub (colț cu Expirat pentru amatori), un loc creat pentru Xperimentaliști, unde a avut loc vernisajul proiectului Reciclare Artistică, sprijinit de Grolsch. Acolo am văzut câteva dintre lucruri mișto care se pot face dintr-o sticlă de bere sau mai multe. Pe care vă las să le savurați.

Apropo de Disclaimer și alcool vă invit să mai treceți din când în când și pe aici. Nu pentru Grolsch, nu pentru orice altă marcă de bere ci mai mult mai mult pentru sănătatea voastră. Dacă beți alcool, beți în mod responsabil.

PS: Tronul acela oricât de fain ar arăta nu e foarte confortabil. În cazul în care vrei să te întinzi să citești o carte o să te doară spatele de numa-numa.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *