În ce magazine online aveți încredere?

Cum mi-am îngropat definitiv Pavilion-ul DV5 pe care-l aveam (dragostea cu prea multe năbădăi cu HP-ul a durat vreo 3 ani și e timpul să move on) mă tentează și îmi face cu ochiul DELL-ul acesta.

De folosit pentru Photoshop+Illustrator+Indesign, mai rar Premiere Pro, multe filme și seriale, evident ceva joace ocazional. Cum nu am momentan posibilitatea să-l iau cu banii jos mă gândesc că cea mai viabilă soluție ar fi cu un card Avantaj.

Problema se pune în felul următor:

Emag îl are aici la 2500 Lei și îl pot plăti în 8 rate. La CEL.ro e mai ieftin (2400 Lei) cu un HDD destul de mare și un mic boost de RAM (totuți nu știu cum să pun problema după incidentul de aici și dacă să merg pe ei (același număr de rate ca la Emag).

La Evomag am găsit configurația standard la 2200 lei dar cu card Avantaj am posibilitatea să plătesc în 3 rate (nu prea sună încântător). Trecând în tabăra de la PC Garage, configurația standard a lui N5110 e asta, la același preț ca la Evomag și pot să aleg între 2 și 4 rate.

Ultimul magazin online din listă e Oktal.ro, unde N5110 e la același preț ca la Evomag și PC Garage (2200 Lei) și că aș putea plăti în 10 rate (doar până la 4 iunie), default fiind ori una ori 3 rate.

Așa că am nevoie de un sfat al unui IT-ist mai priceput decât mine în chestiile astea. De la Emag am mai cumpărăt și singurul lucru care m-a dezamăgit a fost Pavilionul. În rest nu am avut probleme cu lucrurile cumpărate de la ei. De la CEL nu știu dacă să mă aventurez sau nu. De la Evomag sau Oktal nu am cumpărat și nu știu la ce să mă aștept, iar cu lucrurile pe care lucrez la birou (Monitor Dell de 23″ și tastatură faină Lenovo) luate de la PC Garage nu am avut probleme deloc.

Un sfat ar fi totuși binevenit acum. Deci, în ce magazine online aveți încredere și de unde vă cumpărați des gadget-uri?

10 years ago

8 Comments

 1. Daca un produs are configuratia identica la 5 magazine online, in special din top 10 magazine online din ROmania, atunci cumpara de unde este mai ieftin.

  Apoi intervin beneficiile. Daca tu vrei sa-l platesti in mai multe rate, cauta magazinul care ofera aceasta facilitate. Cred ca merita 100 lei in plus daca nu esti obligat sa strangi cureaua foarte mult in urmatoarele 6-7-8 luni.

  Eu am lucrat ok cu eMAG, evoMAG, Sigmanet, Oktal, Vexio, Marketonline…si cred ca mai sunt cateva:).

  1. Mulțumesc Sorin. Cred că așa în mare am cam văzut opțiunea cea mai bună și care mă avantajează din punct de vedere financiar.

   Voiam în principal și o altă părere de la un om mai priceput pe nișa asta. În principal pentru evaluarea tuturor opțiunilor.

   1. Totuși posibilitatea asta nu am găsit-o uitându-mă pe site. Ar fi fost utilă și informația asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *