Mercedes te trimite la Placebo

Dacă aud pe cineva acum că nu știe de Placebo, cred că îi zic vreo două și îl trimit să vadă seria Cruel Intentions. În caz că încă nu v-ați lămurit, vă atrag atenția cu două linkuri. 20 years și Every you and every me. Că mi-am amintit și eu de Placebo m-am pus pe download Cruel Intentions.

Acum partea frumoasă. În cam 3 luni Mercedes-Benz lansează noul model A-Klasse și sărbătorește asta printr-o serie de concerte denumite A-Rock.

Turul începe la Paris pe 22 iunie, continuă cu Roma, Zurich și Hamburg și se termină pe 5 iulie la Madrid cu concertul Placebo. Cum știu că sigur sunt fani Placebo în România, vă vând un pont frumos.

Cu ocazia lansarii A-Klasse, Mercedes-Benz România are un concurs prin care trimite 5 norocoși la concertul Placebo de la Madrid. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe A-Rock, să răspundeți la un quiz rapid și intrați in cursa pentru cele 5 bilete (valabile pentru 2 persoane) la concert. Asta până pe 18 iunie.

Eu unu zic să vă băgați. E vară, soare, la Madrid nu e încă așa cald și pe lângă concert puteți face o mică vizită și în oraș. Plus că aveți transportul și cazarea asigurate.

Și apropo de mașini (Mercedes sau oricare altă mașină), vineri s-a lansat versiunea de Android a aplicației Auto.Ro. Mai multe detalii găsiți la nwRadu.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *