Filmul săptămânii – The Avengers

Dacă sunteți pasionați de comic book-urile celor de la Marvel și de filmele cu super eroi The Avengers s-ar putea să vă placă. Bine, mie unul nu mi s-a părut cel mai tare film cu super eroi, dar pentru o seară de weekend petrecută acasă e stimulentul perfect.

Lăsând la o parte că Thor nu a fost deloc un film pe placul meu și Captain America nu a fost cel mai genial film facut dupa Marvel, The Avengers se descurcă onorabil, părerea mea. Ai ceva scene de acțiune interesante, sunt și câteva CGI-uri enervante, Scarlett Johansson o interpretează foarte bine pe Black Widow și arată impecabil, Iron Man e la fel de arogant ca în filmele dedicate lui (Downey Jr. mi se pare că-l joacă bine doar pe Sherlock).

Apropo, Mark Ruffalo e cam bătrân și are prea multe fire de păr alb în cap ca să-l joace pe Hulk, dar are câteva scene impresionante și una în care mi-a scos un zâmbet de pe față, totuși nu înțeleg de ce Samuel L. Jackson îl joacă pe Nick Fury.

Evident că orice film cu super eroi nu e complet fără un bad guy și mii de roboți/extratereștrii care vor cu orice preț să cucerească Terra cu nu știu ce cub sacru din mitologia nordică. Mi s-a părut mie sau personajul lui Loki ar fi putut dus puțin mai departe? Aici incluzând caracterul, puterea de convingere și rolul pe care îl are în The Avengers.

Iar pentru cei care au văzut The Avengers la cinema sau prin alte canale/metode, gluma cu shaorma e de 2 lei. Adică, cum? Am salvat lumea de la distrugere hai acum să mergem la o shaorma cu de toate. Dar oare unde o să o servim: La Genin sau la Dristor? No offence dar chiar a fost o mizerie de glumă.

Nu sunt sigur că filmul încă rulează la cinema, dar ar fi fain să-l prindeți cumva în 3D. Nu de alta, dar merită să te lungești în scaunele de la cinema vreo 2 ore și să vezi un film bunicel.

Trailer, puțin mai jos.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *