Vă ofer o porție de pișcoturi Grand Spoof

Că îmi plac reclamele toată lumea (adică cei -50 de unici ai mei) o știe. Că îmi place să scriu, la fel știu mulți despre asta. Dar cine credea că am o afinititate pentru pișcoturi. Da, pișcoturile acelea din care poți face Tiramisu bun sau le poți bea cu șampanie. Nu vedeți cu ce poftă mușc din ele?

Lăsând gluma deoparte, în ultima vreme am obosit și m-am săturat să tot aud lumea din online certându-se pe subiectul “pișcoturi” și “bloggeri pișcotari”. Sunt încă de părere că dacă vrei să crești într-o industrie trebuie să muncești și să eviți tot felul de subiecte controversate. Sunt lucruri știute de toți dar țipate în gura mare de alții și mie mi se pare că fac mai mult rău decât bine unei industrii.

Anul trecut am vrut să particip la Grand Spoof și apoi mi-a părut rău că nu am avut la îndemână o cameră video și timp la dispoziție scot ceva palpabil. La ediția de Grand Spoof din vara asta am înscris parodia de mai sus împreună cu Ovidiu.

A fost o idee pe care am reușit să o transformăm în ceva. În două zile, pe 18 iulie începe perioada de votare la Grand Spoof. Votați-ne dacă vă place, vă inspiră sau pur și simplu vă face să râdeți ceea ce am creat. Spoof-ul Bloggeri Pișcotari îl găsiți pe The Creator. Sau dacă vă este cât de cât mai simplu îl găsiți și pe Youtube.

Cum prea multe pișcoturi strică, zic să aveți grijă câte și cum mâncați. Și atenție la șampanie.

Spot-ul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Grand Spoof este un concurs de parodiat reclame, organizat de IQAds pe platforma The Creator, care pe lângă competiția de parodiat reclame mai conține și alte proiecte dedicate tinerilor dornici de afirmare în industria de Marketing și Advertising.

10 years ago

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *