De ce îmi place ziua de vineri?

Nu vă gândiți că ziua de vineri e o zi specială sau se întâmplă ceva special într-o zi de vineri. Este doar o zi obișnuită a săptămânii, pe care evident toată lumea o așteaptă de la primele ore ale zilei de luni. Asta pentru că vine weekend-ul, libertate totală, relaxare și golirea de toate efectele unei săptămâni întregi de muncă.

Teoretic serile de vineri îmi place să le petrec în casă, întins în pat devorând câteva episoade din unul sau mai multe seriale pe care le urmăresc. În mare parte fac asta, doar pentru că vinerea doar asta vreau să fac. Dar din când în când,  într-o seară de vineri, mă rupt de rutina săptămânală și îmi place să petrec, să pot sta liniștit și treaz până dimineață fără să am grija că a doua zi trebuie să mă duc la muncă sau că trebuie să mă trezesc la o oră fixă.

Bine, bine. Secretul e că vinerea sunt cele mai faine petreceri. Șî în ziua de vineri am nimerit la cele mai faine petreceri. Vinerea asta a fost o zi cu o petrecere specială. De fapt a fost ziua Ancăi sau #dumaparty după cum era hashtag-ul. Bine, nu cred că cel mai important lucru de acolo a fost hashtag-ul.

A fost una din petrecerile acelea la care îmi pare bine că am ajuns, unde m-am distrat și unde mi-ar fi plăcut să mai stau dar oboseala și-a spus cuvântul la un moment dat și a trebuit să fug. Dar am mers să-i urez Ancă-i “La mulți ani” și să o văd zâmbind, ca de obicei.

Plus că meniul necesar pentru o seară de distracție ne-a fost asigurat în diferite proporții de Finlandia, în priză am fost ținuți de ceva Red Bull, iar ca toată lumea să fie mulțumită berea ne-a fost servită de Redd’s și Grolsch, după preferințe sau pentru cei puternici un Stejar Strong. Evident totul s-a consumat în mod responsabil.

Să nu mai zic că am asistat și la un mini recital Acoustic Bloggers sau The Runaways, în duetul Anca cu Ionuț. Să vă zic că melodia care mă seacă în mod normal, adică asta, din chitara lui Ionuț pare cea mai tare melodie ever. Clar nu cred că mă credeți :)) Și pentru prima oară am mâncat Gelato (cică e gelato nu înghețată) de la Gelato Mio (tot ziceam că trec pe la ei să mânânc și am reușit ieri seară).

Dovezi? Găsiți pe pagina de facebook a oamenilor mahmuri. Și, da e iar vineri. Dar în seara asta nu știu ce o să fac. Mă mai gândesc până atunci.

Poate iar petrec, sau poate stau liniștit acasă. Decizii, decizii…

 

10 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *