E adevărat că true fans can’t stop?

Daca stau să mă gândesc bine, în 2012, în București și cam peste tot în Romania s-au desfășurat cele mai multe concerte de până acum. Evident că toate au fost cu cele mai tari formații sau soliști.

Dacă anii trecuți puteai număra pe degete concertele cu trupe mari care veneau prin patria mamă, acum e ceva diferit. Și se pare că “True fans can’t stop” e o zicală adevărată. Atât de adevărată încât, cineva, cumva a aflat din niște zvonuri că sunt fan Red Hot Chili Peppers. Nu mare, dar nici prea mic încât să nu știu cel puțin 4-5 melodii de la ei.

Cumva, mi s-a servit o provocare și am zis să o accept. Așa că pe 18 August alături de Ursus fug să joc într-un tribute video dedicat formației chiar în preajma concertului pe care-l vor avea pe 31 August (parcă) la București. Și cum provocarea nu este valabilă doar pentru mine, cei de la Ursus au creat o aplicație de recrutare pentru fanii dornici de a juca în acest tribute video.

Ce zici? Te bagi aici să le arăți celor de la Red Hot Chilli Peppers că “True fans can’t stop” și să faci parte dintr-un video mișto?

Poftim? Vrei și o motivație? Oh, snap… Dacă încă nu ești convins că vrei să joci te las să asculți un Californication și discutăm apoi. Dar să nu zici că nu ți-am spus că o să te răzgândești.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *