IKEA se ocupă de casa ta

Sincer să fiu, dacă la ora asta târzie din noapte s-ar decide că trebuie să mă mut la casa mea, nu aș știi deloc ce să cumpăr. În schimb dacă aș avea un catalog IKEA la îndemână mi-ar fi mult mai ușor. Oh, snap! Chiar am unul.

Cum am făcut rost de unul?

Nu, nu l-am găsit agățat de ușa locului unde stau pentru că nu am văzut să se distribuie catalogul IKEA în zona mea. În schimb, l-am luat marțea trecută din apartamentul temporar al lui Augustin Radu. De ce temporar?

Pentru că face parte dintr-o campanie IKEA, în care un blogger român își alege propriul stil în care să-și decoreze apartamentul, îl decorează, dă o petrecere de casă nouă și apoi îl eliberează noului chiriaș. O săptămână pentru fiecare. A fost la început Cristina Mazilu, a urmat Augustin Radu, săptămâna aceasta e Cristina Bazavan în apartament iar săptămâna viitoare Andressa este ultimul blogger care își decorează casa temporară după propriul stil.

Toată campania cu bloggeri e una din extensiile campaniei mari de promovare a catalogului IKEA, pe care momentan eu nu l-am studiat intens, dar l-am frunzărit puțin ca să-mi fac o idee cu ce mi-aș putea lua în caz că mă mut. Primul lucru îl știu: cutiile pentru depozitare.

Ce am căutat eu la #apartIKEA? Sincer să fiu am  căutat să mă destind puțin și să văd dacă mai știu să fac pe meșterul prin casă. La modul cel mai serios, aveam nevoie de o seară în care simțeam că-mi plesnește capul dacă mai stau cu nasul în calculator și telefon așa că am fugit de acasă.

La ansamblat dulapuri, scaune, pus perdele și îmbinat cutii. Care spre surprinderea mea mi-au ieșit. Iar apoi cu puținul meu simț fotografic am făcut și pe fotograful de ocazie și am tras câteva instantanee la o operă de artă. Plus a fost o seară foarte faină alături de Augustin, Zdeto, Ovidiu și Claudia. Care s-a lăsat și cu portretul acesta.

Iar vineri a fost zi de petrecere. Fără cuvinte, fără detalii. Cu link.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *