Prima campanie pe Instagram? Da. La Webstock 2012

Să vă zic un pont legat de Instagram. E o aplicație mișto. În special dacă vă folosiți de ea la Webstock 2012. Lăsând gluma undeva într-un colț vă spun ceva tare legat de Webstock și Instagram.

Între 13 și 18 Septembrie, asta până să ajungeți voi la Webstock (apropo, au început să se împartă invitațiile așa că fiți pe fază), Evensys organizează un concurs foarte tare pe Instagram.

Tema competiției se numește #Impreuna și toți posesorii de smartphones pe care Instagram merge rulat pot participa la concurs.

Ideea sună în felul următor. Ai 3 șanse (sau 3 fotografii cu care te poți înscrie în concurs) prin care trebuie să arăți prin acea fotografie ideea de comunitate. Ca să te poți înscrie trebuie să faci o poză cu Instagram iar în descrierea acesteia trebuie să introduci și hashtag-ul #Impreuna.

Apoi dai frumos un mail la office[@]evensys[.]ro cu linkul/linkurile (după caz) către poze, numele tău și numărul de telefon.

Ce se câștigă? Păi cele mai bune 20 de fotografii (alese de un juriu format din bloggeri care folosesc des Instagram) vor fi afișate într-o expoziție în Vodafone Experience Store din AFI Palace și vor fi imprimate pe tricourile pe care participanții la Webstock 2012 le vor primi. Să nu uit că vor fi publicate și într-un ghid de blogging care va fi împărțit la fața locului.

Există și un premiu surpriză, ca să nu credeți că ați făcut fotografiile acelea degeaba dar se pare că este surpriză și nu se cunoaște încă ce va primi câștigătorul. Detaliile le găsiți în întregime aici.

Acum la treabă și spor la fotografiat. Mai rămâne o singură dilemă: Cine îmi împrumută și mie un smartphone pe care merge Instagram ca să pot participa și eu la concurs? Avem doritori?

PS: În caz că vreți să ajungeți la Webstock și nu aveți invitație sau nu ați cerut invitație (încă se mai poate cere) puteți să faceți parte din echipa de voluntari de la Webstock. Munciți și vă distrați. Eventual mai învățați lucruri noi despre online.

9 years ago

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *