Reduceri de 75% în Google Play

Nu știu unde văzusem astăzi că sunt reduceri de 75% la aplicațiile din Google Play, pentru androizii și am zis să văd și eu ce e interesant pe acolo și să să văd dacă există ceva care să se potrivească cu stilul de aplicații pe care le folosesc că poate o să cumpăr ceva.

Deschid Google Play, văd anunțul mare din slider cu reduceri la Top Apps, dau click pe el și mă uit ce ar fi compatibil cu telefonul meu și ce m-ar putea interesa. În afară de Office Suite Pro 6 nu prea mi-a făcut mai nimic cu ochiul. Nu de alta, dar restul erau în mare parte jocuri (care nu prea merg pe HTC Wildfire) și alte aplicații pe care nu le-aș folosi niciodată.

Până la urmă cu reducerea de 75%, mi-am luat din Google Play Office Suite Pro 6. 0,87 RON sau 0,25$. O nimica toată. Drum roll, da. Premieră. Prima dată când cumpăr și achit ceva online. Să se consemneze.

Acum lista cu toate aplicațiile pe care le puteți cumpăra la reducere din Google Play o găsiți aici. Nu știu dacă oferta este valabilă doar astăzi sau dacă se vor găsi aplicații reduse și în zilele următoare.

Anyways, Google a fost întotdeauna generos când vine vorba de reduceri în market și nu pot să nu uit data trecută când nu știu ce benchmark au trecut, dar știu că acum promoțiile din Google Play se datorează faptului că platforma a atins peste 25 de milioane de aplicații free/plătite downloadate.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *