Există o ocazie să faci și altceva

Câteodată simți că ai nevoie de o mică pauză pentru a te putea detașa puțin de realitate și a plonja undeva în necunoscut. Într-o lume paralelă în care să nu mai conteze oboseala, stresul, frica sau deciziile majore.

O altă lume în care să te distrezi și să faci ceva folositor.

Joi am primit invitația de mai sus, din partea echipei de CSR Petrom pentru a participa la Campionatul de Voluntariat Petrom. După prima vizionare am zis da, fără să mai stau pe gânduri. De ce?

Pentru că exista ocazia să fac și alte lucruri decât cele pe care le făceam în mod obișnuit. Și pentru că în general îmi plac chestiile interactive și personalizate. Și nu în ultimul rând pentru că deseori mă implic în lucruri care nu prea au neapărat legătură cu domeniul meu de activitate și să fac ceva util pentru cei din jurul meu.

Așa că ieri, am plecat alături de o gașcă de bloggeri în Băicoi, orașul amicului meu Irimia, pentru a da o mână de ajutor la amenajarea stadionul echipei de rugby CS Aurora Băicoi.

Acolo, ne-am pus pe treabă și alături de voluntarii Petrom am vopsit ce mai rămăsese din gardul care împrejmuia stadionul, iar din când în când mai trăgeam cu ochiul la antrenamentul bondarilor de la CS Aurora Băicoi.
Campionatul de Voluntariat Petrom

Apoi alături de Tunaru, David, Andrei, Toma, Mariciu, Pandutzu și Kriogen am participat la un mini turneu de rugby tag, de unde Echipa Bloggerilor a dominat intr-un mod categoric compeția.

Finalul ne-a adus o frumoasă diplomă din partea organizatorilor și un pașaport de participant în Campionatul de Voluntariat.

Campionatul de Voluntariat Petrom

Cam asta a fost aventura mea de ieri. Una faină, plină de activitate dar la final a fost și puțin obositoare pentru că pe drumul de întoarcere începuse să mi se facă somn.

Mulțumesc Petrom, Webstyler și GMP PR pentru invitație și pentru o zi frumoasă, petrecută departe de zgomotul Bucureștiului din weekend-uri.

9 years ago

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *