Do it Yourself la Puma Creative Party

Joi de dimineață am lăsat puțin creativitatea de la birou și am mers la Puma Creative Party sa-mi exprim creativitatea departe de layerele din Illustrator și paginile din Indesign.

De câțiva ani, Puma a început o campanie foarte mișto targetată pe oamenii creativi și pe ceea ce pot face ei cu echipamentele sportive de la Puma. Așa au ieșit diferite ediții speciale de adidași de la Puma tunați cu aerograful și practic așa a început conceptul de PUMA Creative Factory.

Joi la Puma Creative Party, m-am jucat cu o nouă invenție numită Inkodye®, un fel de colorant – vopsea produs de Lumi, colorant care se activează doar în prezența luminii soarelui. Puma a dat astfel un push industriei de Do it Yourself și împreună cu Inkodye®, fiecare persoană își poate personaliza orice obiect vestimentar din (tricouri, genți etc.) pentru a avea un accesoriu unic în garderoba.

Asta am făcut și eu la eveniment. De fapt mi-am exprimat creativitatea alături într-o echipă de 5 bloggeri și vreo 3 tuburi de vopsea și mi-am creat un tricou personalizat cu care puteam să ne înscriem în competiția organizată la fața locului.

Ideea era că primeai un tricou, o geantă, vopsea și puteai fi oricât de creativ voiai. Apoi unul dintre tricourile echipei putea să câștige premiul cel mare de 2000 de euro. Depinde cât de creativ erai.

Acum, pe lângă creativitatea oamenilor de la eveniment, Puma organizează un concurs și pe pumalovethyplanet.com, până pe 4 Noiembrie, un concurs în care momentan doar locuitorii din România, Rusia, Africa de Sud și Polonia pot participa.

Ce trebuie să faci?

Intră pe site, citește regulamentul de aici și trebuie să încarci o fotografie care să răspundă cumva la următoarele 2 întrebări:

“Ce îți place cel mai mult la planeta noastră?” și “Ce ai vrea să păstrezi?”

Dacă ești norocos și fotografia/fotografiile tale vor câștiga, PUMA îți dă un premiu de 2000 de euro, produse PUMA în valoare de 500 de euro, ocazia să-ți personalizezi o pereche de adidași iar în Magazinul PUMA din AFI și pe ZorileStore se va vinde o ediție limitată de tricouri personalizate cu fotografia ta.

Sună fain, nu? Eu zic să te bagi și să-ți exprimi creativitatea în orice mod vrei. Mai ai timp doar până pe 4 Noiembrie.

Și dacă nu mă crezi la faza cu tricourile, vezi mai jos cât de creativi au fost participanții la Puma Creative Party.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *