Oamenii obișnuiți fac lucruri impresionante prin Țara lui Andrei

Îl știți pe Andrei, nu? Cum care Andrei?

Băiatul acela mic și firav, care a crescut mândru și voinic sub atenta îndrumare a unor oameni buni, care au avut grijă să nu-i lipsească nimic și care la maturitate să poată face lucruri la fel de bune și frumoase la fel ca în vremurile în care oamenii îl ajutau să se dezvolte.

Acum ceva timp, Andrei și-a creat o țară a lui. Țara lui Andrei. Și face mult bine alături de oamenii care l-au ajutat să crească. Aseară, Andrei m-a invitat pentru a doua oară în țara lui și fiindcă știa că urmează o iarnă grea mi-a oferit și un fular să-mi țină de cald. Dar tot ce a contat e că Andrei m-a invitat la făcut bine sâmbăta asta. La plantarea unor copaci în Talpa, județul Teleorman.

Andrei, mi-ar fi plăcut să-ți onorez invitația și de această dată dar fiind prins cu treburi nu o să pot ajunge. Dar stai liniștit. Rămâne să facem bine pe data viitoare când ne vedem.

Andrei

Mulțumesc pentru invitație echipei de CSR de la Petrom, GMP PR & Webstyler și bunicii din Talpa pentru fularul care o să-mi țină de cald la iarnă.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *