Gândește-te puțin ce ai face cu doi euro

Știu că ești la muncă și că se apropie ora la care ești pregătit să spargi ușa, dar ascultă-mă puțin.

Oprește-te puțin din ceea ce faci și gândește-te așa: Dacă în momentul acesta ai mai avea doi euro în buzunar ce ai face cu ei? Ți-ai cumpăra ceva de ei sau ai lua un mic suvenir pentru cei dragi?

Cu doi euro te-ai plimba în voie cu metroul prin București, cam vreo 10 călătorii. Cu doi euro ai putea să fugi în cea mai apropiată cofetărie și să-ți comanzi două dintre prăjiturile tale preferate, daca îți este poftă. Cu doi euro ți-ai lua un meniu de la McDonalds. Cred că ai putea cumpăra multe cu doi euro. Dar crezi că ai putea să ajuți pe cineva cu doi euro?

Video-ul de mai jos nu durează mai multe de două minute. Eu știu că banii nu cumpără fericirea și că ei nu te fac să fii fericit dar, în unele cazuri, doi euro e o sumă care poate conta. Asta dacă o îndrepți către persoanele care au nevoie.

O boală incurabilă e ceva ce nimeni nu-și dorește. Și sincer, dacă poți ajuta pe cineva care are nevoie, de ce să nu o faci. Nu-mi place să văd oameni suferind, iar dacă pot să ajut cu ceva, fac asta fără să mă aștept la vreo mulțumire din partea cuiva.

Mai multe detalii le găsiți pe Facebook.com/doieuro. Mai multe nu prea am cum să vă spun. Tot ce pot să vă zic e să aveți grijă de cei dragi, să vă informați din timp de anumite boli și să mergeți din timp la controale.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *