1 Pass = 1 Day of education

Cât de mult crezi că ar însemna o pasă? Sau, mai bine zis, crezi că un meci de fotbal ar face diferența?

Într-o lume în care se pune mult accentul pe multitasking și tehnologie, mulți uită de factorul important din ecuația dezvoltării umane. Educația.

Îmi place tare mult când advertising-ul își îndreaptă campaniile către zona socială. Mai ales când văd niște print-uri așa faine, cum sunt cele din campania “1 Pass = 1 Day of education”, făcute de 180 Amsterdam pentru Western Union.

Ideea e următoarea. Pentru fiecare pasă dată într-un meci de fotbal din Europa League, Western Union donează o anumită sumă de bani prin Western Union Foundation către 11 țări din lume, în care educația este o una din problemele majore (Brazilia, China, Columbia, Jamaica, Mexic, Maroc, Nigeria, Senegal, Romania, Rusia și Turcia).

Până acum în toate cele 5 etape disputate din Europa League au fost date peste 100 000 de pase, echivalentul a tot atâtea zile de educație, fundația strângând peste 17 milioane de dolari de la începutul programului și până acum. Dacă vreți să aflați mai multe despre programul organizat de Western Union Foundation, informațiile le găsiți aici.

Posterele la dimensiuni mai mari le găsiți pe Adsoftheworld.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *