Chestii din IT

Cum peste o oră cică vine ziua fatidică prezisă de mayași acum câțiva mii de ani, zic să ne delectăm cu câteva chestii noi din IT, înaintea unei lungi vacanțe.

F64 a pregătit pentru pasionații foto și pentru cei care vor să facă un cadou gadget-uri celor dragi “Ghidul F64 pentru sărbători”. Îl puteți citi sau descărca de aici.

Tot la F64, cei care vor să se avânte să învețe arta fotografiei o pot face la cursurile specializate de la F64 și până la sfârșitul anului beneficiază de o reducere de 25% din prețul cursului. Asta, dacă nu cumva mâine va fi sfârșitul anului. Ceea ce nu cred. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Canon anunța săptămână asta lansarea unui nou obiectiv creat special pentru profesioniștii din domeniul video. KJ20x8.2B KRSD, un obiectiv cu zoom de 2/3″ HD multifuncțional, care se pretează pentru cei care își doresc o calitate superioară a filmărilor. Alte detalii le găsiți aici.

Mashable aruncă pe piață știrea că Samsung se pregătește să scoată pe piață un nou model din seria Galaxy, Galaxy Grand de 5″. Vine cu Android Jelly Bean, procesor de 1.2 GHz Dual Core și baterie de 2100mAh. Samsung încă nu a anunțat o dată oficială de lansare și nici prețul. Toate ca toate, dar ce trece de 4″, mi se pare prea mare, grosolan și trebuie îndesat în buzunar. Ori, eu, am nevoie să ajung repede la terminal.

HTC anunța săptămâna trecută, odată cu noul parteneriat cu UEFA, lansarea HTC One SV (un nou terminal din gama One). Se pare că este un compromis între One S și One V, un telefon midrange, pentru cei care vor să aibă parte de puterea lui One S și prețul lui One V. 1.2 Ghz Dual Core, Android 4.0, 1 Gb RAM, 4G integrat și 8Gb memorie internă. Vine prin Europa și pe la noi pe undeva prin Ianuarie-Februarie 2013. Aș fi tentat să-l iau dacă ar fi avut display-ul de 4 inci. Așa pot să zic că o să mă gândesc.

Poate 4.3″ să fie limita de la care nu o să mai trec spre alte terminale.

Trăim, ne descurcăm și vedem.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *