Chestii din IT

CES s-a dus de ceva vreme, lansări tot se fac și toată lumea așteaptă să vadă ce noutăți vin în februarie și în primăvară, iar lumea sigur așteaptă sfârșitul lui februarie și Mobile World Congress.

Între timp, săptămâna asta mi-au atras atenția câteva chestii.

Maguay au deschis la Sibiu un centru de E-learning, în cadrul Centrului de Instruire pentru Comunicații și Informatică “Decebal”. Mai multe detalii găsiți aici.

F64Studio lansează două noi obiective cu zoom mare, Tamron 14-150mm F/3.5-5.8 Di III VC (Model C001), pentru camerele foto mirrorless.

Canon lansează modelele IXUS 255 HS, IXUS 135, IXUS 13 și camera entry-level PowerShot A2500 și primește 2 premii “Winter Pick” pentru Canon Universal Login Manager &ndash Quick Print Tool în Canon iW Desktop și un premiu “BLI Honours” pentru soluţiile software din portofoliul curent. Iar din aprilie 2013, Canon EOS-1DC primește un update la firmware, ce oferă suport pentru înregistrarea la 25fps-uri.

Canon România organizează un alt concurs din campania “Momentele tale cu Canon” și își îndeamnă fanii să participe, având ca tematică “Oamenii de zăpadă”. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a Canon România.

Blackberry a lansat mult așteptatul telefon Blackberry Z10 cu sistemul de operare dezvoltat in-house Blackberry 10 și au numito pe Alicia Keys ca Global Creative Director. Acum să vedem câți corporatiști sunt dispuși să treacă de la iPhone la Blackberry cu touchscreen.

De azi șoferii români posesori de smartphone pot găsi mai ușor bancomatele din zona în care se află, cu noul update al aplicației Auto.Ro. Acum pot să fiu și eu sigur că o să găsesc un bancomat BCR în orice zonă fără să-mi blochez telefonul căutând pe site.

Se zvonește că HTC își va lansa următorul smartphone flagship la New York și Londra, pe 19 februarie, exact înainte de Mobile World Congress.

Și ultima, cu acordul vostru. Apple a lansează iPad-ul de 128 GB. 799$ pentru modelul cu WiFi și modelul cu LTE și WiFi la 929$. Pe rafturi din 5 februarie. 1000 de dolari o tabletă. Incredibil.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *