Doza de filme

Filmele au sărit puțin din schemă în ultimele două săptămâni și au fost înlocuite pe alocuri de seriale. Timp limitat, muncă, întâlniri, you name it.

Jack Reacher. Tom Cruise e Jack Reacher, un fost militar decorat transformat într-un justițiar ce încearcă să scoată la iveală toate lucrurile neclare dintr-un proces în care inculpatul nu avea nici un fel de scăpare.

Rosamund Pike (a jucat în Die another day), joacă rolul avocatei care vrea neapărat să se facă dreptate într-un mod just și corect pentru toată lumea. Filmul e plin de tot felul de conspirații și situații ciudate într-un fel, dar destul de logice dacă stai puțin să înțelegi firul poveștii.

Bun de văzut cu o pungă mare de popcorn în față și multă răbdare.

Vehicle 19. Paul Walker face ce știe el mai bine să facă, când vine vorba de filme de acțiune. Să conducă. De data asta nu o mașină rapidă ci un minivan. Acțiunea filmului se desfășoară în Doha, în jurul unui răpiri, scandaluri de corupție și polițiști corupți.

Acțiune prea lineară, urmăriri destul de banal filmate și acting destul de slab. Și eu care mă gândeam luna trecută să merg la cinema să văd filmul. Bună alegerea de a vedea filmul acasă. Să vă mai zic că am și adormit la el, la cât de slab a fost?

G.I. Joe: The Rise of Cobra.

Blockbuster tipic american, despre avântul tehnologic, inteligență artificială și savanți nebuni care încearcă să preia controlul asupra lumii.

Acțiunea filmului pornește de la o poveste legată un manufacturier gigant de arme (MARS) și câteva focoase nucleare pline cu nanoboți, capabile să distrugă orice componentă metalică de pe planetă.

Desigur că aceste focoase nucleare sunt furate de un evil mastermind, iar americanii, ca salvatori supremi ai planetei consideră că e de datoria lor să le recupereze și să salveze planeta.

Mulți actori cunoscuți sunt prezenți în film: Channing Tatum, Dennis Quaid, Joseph Gordon-Levitt, Sienna Miller și totuși mi se pare că rolul de villain nu i se potrivește lui Joseph Gordon-Levitt deloc. Poate mă înșel.

În orice caz, primul G.I. Joe e un blockbuster ok, nici prea mediocru dar nici foarte tare și nu m-a convins să merg la cinema să plătesc biletul ca să văd Retaliation. Dar e un film bunicel pentru destindere și relaxare.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *