Chestii din IT

Scurte ca să nu o lungim prea mult.

Azi a început la Craiova caravana Samsung Trends of Tomorrow, un proiect în care elevii de clasele a X-a si XI-a din Craiova, Constanța, Ploiești, Sibiu si Galați pot afla cum se poate construi o carieră în lumea digitală. Proiectul se desfășoară între 15 mai – 5 iunie. Detalii.

Vmware Forum 2013 va avea loc pe 23 mai la București, tema pentru anul 2013 fiind: Tehnologia la putere nelimitată. Participarea la conferință este gratuită. Detalii.

Konica Minolta lansează o nouă serie de multifuncționale color din categoria bizhub. Modelele C224e, C284e, C364e, C454e și C554e sunt mai ușor de operat, includ funcții inteligente noi și sunt ideale pentru grupuri de lucru și departamente medii spre mari. Detalii.

Canon a câștigat în cadrul TIPA, 5 premii: Cel mai bun DSLR pentru începători – Canon EOS 100D, Cel mai bun DSLR pentru profesionişti – Canon EOS 6D, Cel mai bun obiectiv pentru DSLR-urile profesionisten – Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM, Cea mai bună imprimantă foto profesională – Canon PIXMA PRO-10, Cel mai bun DSLR video – Canon EOS-1DC. Detalii.

Fotografia lui Paul Hansen, cea care a câștigat la World Press Photo 2012, a fost supusă unor analize în urma controverselor iscate în ultimele zile, experții ajungând la concluzia că fotografia a fost doar retușată și nu compusă din alte elemente. Expoziția World Press Photo 2013 se mai poate vizita până pe 26 mai. Detalii.

Șoferii posesori de smartphone-uri își pot plăti de acum rovinieta online, prin aplicația Auto.ro. Detalii.

Google Maps va avea un nou design. Google anunță că va da utilizatorilor serviciilor sale 15GB de cloud storage gratuit pentru ca aceștia să-și țină într-un singur loc documentele din Gmail, Google Drive și Google+ Photos. Facebook are probleme cu integrarea Facebook Home pe Android. Nvidia anunță ca va începe din Iunie 2013 livrarea unei console portabile de gaming care ar putea rivaliza cu consolele de la Sony și Microsoft.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *