Scrie

Scrie.

Scrie pentru tine. Scrie când n-ai chef. Scrie când ești supărat. Scrie când ești fericit. Scrie prostii. Scrie despre branduri. Scrie ca să rămână. Scrie despre experiențe. Scrie cu foc. Scrie când n-ai spor. Scrie de zor. Scrie măcar un articol pe zi.

Scrie pentru cititori. Scrie din plăcere. Scrie cu sinceritate. Scrie din experiență. Scrie pentru libertate. Scrie pentru exercițiu. Scrie privind în urmă. Scrie cu un scop. Scrie din întâmplare. Scrie despre pasiuni, dorințe și întâmplări.

Scrie pentru că ți-e dor. Scrie pentru că n-ai somn. Scrie pentru că s-a întâmplat. Scrie cine ești. Scrie ce ești. Scrie ce-ți dorești. Scrie când n-ai timp. Scrie corect și coerent. Scrie pentru că se poate. Scrie ce n-ai mai scris. Scrie trecând prin toate. Scrie pentru utilitate. Scrie pentru oameni. Scrie din vise. Scrie cu de toate. Scrie fără mască. Scrie despre personaje. Scrie despre situații. Scrie pentru că-i frumos. Scrie pentru relevanță. Scrie oricum. Scrie mai puțin acum și mai mult mâine. Scrie pentru că te-ai săturat. Scrie justificat. Scrie fără obligații. Scrie pentru că-i mișto. Scrie pentru că te-a adus aici. Scrie mai departe.

Scrie pentru că ai început. Scrie fără să ai habar când termini. Scrie documentat. Scrie fără să te repeți.

Scrie pentru că ești tu când scrii. Scrie fără presiune. Scrie fără reach, like și share. Scrie chiar dacă nu-i la modă. Scrie din priviri. Scrie cu demnitate. Scrie despre publicitate. Scrie ca la început. Scrie pentru că te doare. Scrie pentru că e soare.

Dar cel mai important: Scrie pentru că te face să te simți altfel și îți reamintește de ce te-ai apucat de scris.

Scrie, Buică.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *