Chestii din IT

Lumea tehnologiei a fost puțin cam pe fast forward pentru mine în ultima perioadă, așa că am ratat câteva chestii. Pe care vreau să vi le împart.

Canon lansat la Londra imprimanta Océ ColorWave 900, un echipament color digital capital să imprime cu viteze de până la 15 ori mai mult decât orice inkjet disponibil, special concepută pentru arte grafice, construcții și arhitectură. Detalii.

ColorWave 900

După lansările din primăvară cu EOS 100D și EOS 700D, Canon revine cu EOS 70D, cu o tehnologie de imagine nouă, senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli și o sensibilitate nativă ISO 100-12800, special concepută pentru fotografierea în condiții de iluminare scăzută. Detalii.

EOS 70D

Caravana Trends of Tomorrow, organizată de Samsung a ajuns la final cu un studiu efectuat în liceele din țară. Rezultatele arată cam așa: 54% dintre elevi consideră că o carieră în IT&C este de viitor, în timp ce alți 49% consideră că tendințe se îndreaptă către domeniul medical. Detalii.

Samsung a lansat la Londra, pe 20 iunie, prima camera foto DSLR cu Android 4.2 și conectivitate 3G/4G LTE. Adică Galaxy NX, cu senzor de 20,3 megapixeli APS-C CMOS, procesor 1,6GHz Quad-Core și ISO 100-25600. Detalii.

GALAXY NX

Și tot la Londra, Samsung a lansat două noi tablete cu Windows 8, ATIV Q și ATIV Tab 3 cu posibilitatea de a rula aplicații de Android în Windows 8 trecând în zona tabletelor convertibile. Detalii.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *