Tour de France: etapele 4 și 5

Tour De France

Să nu lungim totul foarte mult, vă zic două-trei cuvinte despre etapele 4 și 5 din Tour de France și vă las cu rezumatele etapelor.

Etapa 4

Contratimp pe echipe desfășurat la Nisa, câștigat de australienii de la Orica GreenEdge. A doua victorie a echipei australiene în Tour de France și Simon Gerrans a devenit al șaselea australian care poartă tricoul galben. M-a surprins prestația celor de la Omega Pharma – Quick Step, nu din cauza faptului că erau favoriți clari în această disciplină ci pentru că au reușit cu câțiva oameni loviți serios să termine etapa la o distanță minimă față de câștigători. Am mai fost surprins de SaxoBank Tinkoff (echipa lui Contador), care s-a descurcat destul de bine având în vedere că nu erau deloc favoriți la câștigarea etapei.


EN – Summary – Stage 4 (Nice > Nice) de tourdefrance

Etapa 5

Etapă făcută pentru sprinteri. De la Cagnes-sur-Mer la Marseille, câștigată de Cavendish, urmat de Boasson Hagen și Sagan. O mică coliziune înainte de finalul etapei dar în rest cam nimic palpitant sau surprinzător.

Gerrans încă are tricoul galben, Sagan pe cel verde, Rolland e încă lider la cățărători și Kwiatkowski poartă tricoul de cel mai bun tânăr. Clasamentele le găsiți aici.


EN – Summary – Stage 5 (Cagnes-sur-Mer… de tourdefrance

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *