De prin filme adunate

Cum în ultima vreme nu am mai avut timp să vă istorisesc filmele pe care le-am văzut așa cum am vrut, va las cu un mic rezumat.

The Lone Ranger (2013). O comedie western cu Johnny Depp și Armie Hammer (tipul care juca rol dublu în The Social Network). Simpatic film, dar parcă cele două ore și jumătate petrecute în sala de cinema sunt cam exagerate pentru un film cu ceva glume bune dar fara o intriga care sa te dea pe spate. Ah, e cu cowboy, pistolari și indieni. Și Helena Bonham Carter.

Hummingbird (2013). Unul din nenumăratele filme cu Jason Statham scoase în 2013. Cu mult mai bun decât Death Race, dar nici chiar așa de bun ca să mă impresioneze. Statham e un fost soldat din SAS-ul Britanic transformat într-un gangster obscur care încearcă să ajute câțiva oameni ai străzii și pe o fostă gimnastă transformată în măicuță. Un fel de Robin Hood, în varianta modernă dar care mai bate și răufăcători pe lângă faptul că ajută săracii.

Falling up (2009). Dacă credeați că un portar nu se poate îndrăgosti de o fată din înalta societate, well guess again. Comedie simpatică, probabil făcută pentru ocaziile în care nu ai chef să ieși din casă și vrei să râzi puțin mai mult. Un rol mișto are și Snoop Dog.

G.I. Joe Retaliation (2013). Continuarea de la ultimul G.I. Joe. Acum cu Channing Tatum care moare, Thor-ul samoan, The Rock și Bruce Willis într-un film cu multe împușcături, glume slăbuțe și încercarea de opri organizația Cobra din procesul lor de distrugere al planetei.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *