Nexus 7: Fear Less TV Ad

La ora asta se prezintă oficial noul Google Nexus 7 și plimbându-mă prin Youtube am dat de ad-ul de promovare a celei de-a doua generații a tabletei. Cum un livefeed nu am, ca să pot urmări keynote-ul celor de la Google, vă las cu un articol bine documentat de la Radu despre ce s-ar putea afla sub o carcasă de Nexus 7.

Acum înapoi la spot-ul de prezentare. Fear Less. Ideea din spate mi se pare destul de fascinantă și puștiul care se joacă cu Nexus-ul e atât de prins de poveste încât nota de autenticitate nu lipsește. Nu e nici pe departe o reclamă “The next big thing is here” ci e mai mult o reclamă setată pe soul și softness.

Cred că fiecăruia dintre noi i-a fost la un moment dat frică de vorbitul în public. La naiba! Prima dată când am candidat pentru un post în board-ul SiSC-ului eram super mega emoționat și hiperactiv. Dar mi-a trecut. Așa și cu puștiul. Frica de a vorbi în public este o fobie des întâlnită și puștiul se folosește de noul lui Nexus 7 pentru a-și înfrânge această frică. Și o face citind anumite cărți și vizionând pe Youtube discursuri ale unor oameni celebri din istoria modernă.

Apropo. Reclama se termină cu o scenă absolut simpatică. Așa că răbdați un minut și jumătate.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *