Chestii din IT

Long time, no time. Scurt, ca de obicei.

Un studiu realizat de Samsung Electronics România arată că românii sunt tot mai interesați de device-urile smart. Astfel, 22,9% dintre respondenţi s-au arătat interesaţi să achiziţioneze un Smart TV, 28,7% un smartphone, iar 27,6% o tabletă. Detalii aici.

Maguay a anunță disponibilitatea MyWay P1301x, urmașul lui H1101x (cel mai puternic ultraportabil configurabil de pe piață). Detalii aici.

MyWay P1301x_1

Samsung lansează pe plaiurile mioritice gama de televizoare UHD TV de 85″ cu o rezoluție de 8 milioane de pixeli, procesor quad core, design minimalist și sistem de sunet performant. Detalii aici.

Konica Minolta a primit certificarea Blue Angel Mark (avansând în ceea ce înseamnă distincții de CSR, în special în ceea ce privește protectia mediului și sustenabilitatea) și statutul “Gold”, pentru îndeplinirea unor standarde de CSR la EPEAT. Detalii aici.

Samsung GALAXY S4 zoom a fost lansat și pe piața locală. Telefon mobil cu zoom optic 10x, senzor CMOS de 16 megapixeli, stabilizator optic de imagine și blitz Xenon. Un compact cu Android, Wi-Fi, 3G și funcție de telefonie. Detalii aici.

GALAXY S4 zoom (8)

Canon lansează la nivel internațional LEGRIA mini (o camera video digitala), ce oferă utilizatorilor libertatea de a se exprima în mod creativ în timpul filmărilor și de a-și împărtăși pasiunile cu ceilalți. Detalii aici.

A fost lansat ING Pay, o soluție de plată cu ajutorul smartphone-ului ce permite efectuarea de plăți rapide la POS-uri. NFC anyone? Detalii aici. Un video aici.

6 years ago

2 Comments

  1. Sunt foarte interesat de cum fac ei un astfel de analiza, si daca este vro firma anume care face toate aceste analize.
    Mi se pare ciudat ca le iese asa de bine un astfel de studiu…

    1. Există pe piață diferite firme care agregă câteva date dintr-un sondaj de opinie și scot în evidență anumite cifre. De aici se trag toate studiile acestea de caz, bazate pe date statistice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *