AMD are o ofertă mișto pentru gameri

AMD

Ca gamer, dacă vrei să te bucuri de o experiență completă când vine vorba de jocuri video, ai nevoie de un sistem cu specificații de la decente în sus.

Chestia faină e că producătorii de plăci video scot tot felul de bundle-uri interesante pentru ați asigura ție ca gamer o experiență plăcută și de neuitat.

AMD a introdus de ceva vreme o ofertă mișto pentru gama de plăci video pe care le oferă, Never Settle Reloaded, de unde puteai să-ți alegi un anumit joc dacă achiziționai una din plăcile video din program.

Cum toată lumea știe că vara, gamerii au cel mai mult timp liber (nu tu examene, nu tu obligații), AMD RADEON iși continuă programul Never Settle, cu varianta Forever. Acum au introdus și un fel de level up și sistem de clasificare în funcție de ce placă video din program îți cumperi.

Sistemul merge în felul următor:

  • Cumperi o placă video RADEON HD din seria 7900 și primești un cupon Gold cu care poți să îți descarci trei jocuri la alegere.
  • Cumperi o placă video RADEON HD din seria 7800 și primești un cupon Silver cu care poți să îți descarci două jocuri pe care le vrei.
  • Cumperi o placă video RADEON HD din seria 7700 și primești un cupon Bronze în urma căruia te alegi cu un joc pe care îl vrei tu

Acum depinde de voi dacă merită să investiți într-o placă video nouă pentru sistemul vostru, dar ideea de a primi jocuri, aproape gratis, pentru o placă video decentă mi se pare de bun augur și merită să faci un efort ca să îți poți adăuga câteva jocuri bune în colecție.

În program intră următoarele jocuri: Tomb Raider, Hitman Absolution, Sleeping Dogs, Deus EX Human Revolution, Devil May Cry, Sniper Elite V2, Far Cry 3, Far Cry 3 Blood Dragon, Dirt 3 și Dirt Showdown.

Ca recomandare, eu aș merge pe Tomb Raider, Hitman Absolution și Far Cry 3. Trei jocuri care își fac cam toți banii dați pe placa video (asta dacă vă luați una din Gold).

Găsiți o selecție cu toate plăcile participante la promoție aici. Dacă vă hotărâți asupra uneia, mă găsiți pe Steam cu “laurentiubuica1”. Da, jocurile se pot descarcă direct de pe Steam.

9 years ago

3 Comments

  1. putin probabil…eu inca merg pe nvidia+intel.
    oricum, concurenta e buna, nu face decat sa sporeasca un pic…calitatea si sa scada pretul 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *