4 filme pe săptămână

The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

Unul din thrillere acelea mișto, gen Covenant, unde mai mulți flăcăi vânjoși trebuie să salveze o fată cu puteri supranaturale moștenite. Ceva de genul: avem fata, avem băiatul bun și ajutător trimis în friend zone și puștiul celălalt, cu puteri nebănuite care se îndrăgostește de fată. Plus o doză mare de demoni și efecte speciale. Și cu tipa blondă și mișto din Game of Thrones (cea cu incestul) și gagiul acela din The Tudors.

De văzut doar dacă nu aveți o soluție mai bună la cinema.

We’re The Millers (2013)

Comedie drăguță cu Jennifer Aniston și o parte din castul din The Hangover. El (Jason Sudeikis), mare dealer de droguri, pierde o anumită sumă de bani și trebuie să-i recupereze furând ceva droguri din Mexic, alături de Rose (o stripteuză hotărâtă să facă niște bani în plus) și doi puști dornici de aventură. Ei sunt familia Miller.

Film de văzut cu gașca și apoi de făcut mișto în grup despre cât de penibile sau spumoase sunt unele faze. Și sunt destule.

Kick Ass 2 (2013)

Kick Ass și Hit Girl s-au întors. Acum serios, nu cred că nu e nimeni pe aici care să nu știe povestea lui Kick Ass. De data asta Chris D’Amico sau Red Mist se rebranduiește (The Motherfucker) după întâmplările din prima parte și jură să se răzbune pe Dave pentru moartea tatălui său. În rest, isprava lui Dave din prima parte îi inspiră și pe alți locuitori ai New York-ului să devină super eroi și să facă locurile în care trăiesc puțin mai bune.

Per total o comedie bună, de weekend și ușor de înțeles, storyline-ul fiind cam același ca în prima parte. Și cu un Jim Carrey mult prea bărbos și cu ceva glume răsuflate.

Paranoia (2013)

Un thriller psihologic despre furt, spionaj industrial, trădare și urcatul pe scara socială. Un puști cu aspirații de viitoare succese în corporație, e angajat de fostul său șef să fure prototipul unui nou telefon mobil creat de concurență, concurență care la rândul ei e clădită pe baza unei minciuni.

Un film cu intrigă bună, dusă în spate de Gary Oldman și Harrison Ford (ambii au roluri solide și le joacă foarte bine), iar puștiul (jucat de Liam Hemsworth) începe filmul cu o oarecare teamă, dar își construiește în trepte rolul în acțiunea filmului.

Film de văzut de mai mult de două ori, băgat la cap anumite chestii și de tras concluzii despre societatea în care trăim.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *