Bloggers Lan Party 5 – Drumul către noi provocări

Ce este Bloggers Lan Party? Varianta lungă o găsiți aici în câteva articole, variantă scurtă o să o prezint eu pe loc. Pentru că așa se cade.

Bloggers Lan Party e un lan party fraților. Mai mult de atât, Bloggers Lan Party e un meeting al câtorva bloggeri pasionați de gaming care din când în când îmbină utilul cu plăcutul și se duelează în adevărate bătălii virtuale, fără alte încăierări de cuvinte aprige sau hate posts pe bloguri. Ne întâlnim, ne jucăm până aproape facem scurtă la mână de la atâtea click-uri, dar ne și distrăm.

Acum, Bloggers Lan Party ajunge la ediția cu numărul 5 și introduce o nouă provocare: bloggers versus readers. Pe scurt vom fi 16 bloggeri și 16 cititori. Nimic prea complicat și totul simplu.

Citești bloguri, îți place gaming-ul și vrei să faci parte din cei 16 cititorii care ne vom înfrunta la Bloggers Lan Party 5?

Dacă da, îți propun o mică provocare (spune-i test, extemporal, examen etc.) ca să poți ajunge la Bloggers Lan Party 5. Îți pun o întrebare legată de gaming (ușoară – să poată răspunde oricine la ea) și prin tragere la sorți anunț fericitul cititor care mă vă însoți la Bloggers Lan Party 5 (sau #blp), se va distra și va putea testa alături de noi internetul de hiper-viteza de 1GBPS de la Romtelecom (și eu sunt curios să-l testez să văd cum merge, asta pentru că nu am apucat să o fac la Dreamhack).

Cerințe minime de sistem (adică mecanism de concurs):
– Să nu ai planuri pe 17 Mai 2014, de la ora 11 AM și îți dorești să vii la #blp5.
– Să dai într-un comentariu răspunsul corect la întrebarea de mai jos (foarte simplă) și să comentezi cu un nume și adresă de e-mail validă (în cazul în care ești ales să ajungă la tine toate detaliile de participare).
Ai timp să te înscrii până pe 11 Mai 12 Mai la ora 17:00.

Ce actriță de la Hollywood a jucat rolul lui Lucy Stillman în primele 4 jocuri Assassin’s Creed?

Update: Am ales cititorul care mă va însoți la Bloggers Lan Party 5. Norocosul este Mihai Filip.

Bloggers Lan Party, ediția a 5-a, este un eveniment susținut de Romtelecom, cu sprijinul AMD și Bitdefender Antivirus.

Bloggers Lan Party

8 years ago

7 Comments

  1. Actrita este: Kirsten Bell. Este oarecum valid sa zici primele 4 AC insa teoretic este AC1, AC2+”Expansions” :))

    1. Da, nu e greșită nici prima variantă nici a doua, dar m-am referit la primele 4 jocuri ca un întreg nu ca o întreagă franciză.

  2. Salut. Kristen Bell este răspunsul. Mi-am rezervat deja ziua de 17 pentru acest fericit eveniment, chiar daca nu am fost încă ales 🙂

    1. Din câte am înțeles, vom juca Team Fortress 2, World of Warplanes și War of the Roses.

  3. Salut, imi doresc sa fiu la blp5. Raspunsul e Kristen Bell, si nu am nici un plan pentru sambata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *